Route & adres

        Klatteweg 103

        2597 KA 's-Gravenhage

        Tel. 070 3557676

        Fax: 070 3229105

        E-mail: 

 

Vanuit Utrecht (A12):

Eind Utrechtse Baan rechts af op de Benoordenhoutseweg. Na 130 meter linksaf op de van Alkemadelaan. Rijd 2,7 km rechtdoor en dan linksaf op de Pompstationweg. Rijd links de Tapijtweg op en aan het einde van de straat weer links de Klatteweg op. In de bocht rechtsdoor het bospad volgen naar beneden, bruggetje over, parkeerterrein Leimonias.

Vanuit Amsterdam (A44):

A44 Amsterdam/Leiden/Den Haag. In Den Haag de A44 uitrijden tot de kruising van Alkemadelaan/Willem Witsenplein. Rijd 2,7 km rechtdoor op de van Alkemadelaan en dan linksaf op de Pompstationweg. Rijd links de Tapijtweg op en aan het einde van de straat weer links de Klatteweg op. In de bocht rechtsdoor het bospad volgen naar beneden, bruggetje over, parkeerterrein Leimonias.

Vanuit Rotterdam (A13-A4-A12):

De A2 volgen en bij het Prins Clausplein richting Den Haag. Eind Utrechtse Baan rechts af op de Benoordenhoutseweg. Na 130 meter linksaf op de van Alkemadelaan. Rijd 2,7 km rechtdoor en dan linksaf op de Pompstationweg. Rijd links de Tapijtweg op en aan het einde van de straat weer links de Klatteweg op. In de bocht rechtsdoor het bospad volgen naar beneden, bruggetje over, parkeerterrein Leimonias.

 


Ogenblik a.u.b. ...