Vacature Groundsman

Vacature Groundsman / Parkbeheerder Haagsche Lawn Tennis Club Leimonias

 

De Haagsche Lawn Tennis Club Leimonias, opgericht in 1888, is de allereerste tennisvereniging van Den Haag. Het prachtige tennispark bestaat uit 8 recent gerenoveerde gravelbanen en 6 allweatherbanen type smashcourt. Het park kenmerkt zich door een parkachtige setting met een sfeervol clubhuis omringd door veel bloemen, groen en bomen op het sportcomplex Klein Zwitserland in Den Haag / Scheveningen.clubhuis

 

HLTC Leimonias is een gezellige, sportieve en zeer actieve vereniging met ongeveer 320 jeugd- en 650 seniorleden. Er is een actief jeugdbeleid en de vereniging neemt met een flink aantal seniorenen jeugdteams deel aan landelijke en districtscompetities.

 

 

 

 

 

Taken en verantwoordelijkheden:

·                     Inrichting en onderhoud van de 14 buitenbanen conform de KNLTB normen

·                     Onderhoud van de groenvoorziening op het park (er is een contract met een hoveniersfirma)

·                     Technisch onderhoud en beperkte reparaties aan clubhuis, tennispark, apparatuur/machines, inventaris, materialen, enz.

·                     Reinigen en schoonhouden van het tennispark

·                     Toezicht houden op orde, netheid en veiligheid;

·                     Advisering over deze taken en doen van verbeteringsvoorstellen aan het bestuur

 

Profiel:

Wij komen we graag in contact met kandidaten die ervaring hebben als groundsman en/of parkbeheerder bij een (bij voorkeur) tennisvereniging. Indien gewenst bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een cursus groundsman.

U werkt graag zelfstandig en bent graag buiten. U organiseert en regelt graag en u bent handig. U heeft de beschikking over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Gezien de gewenste flexibiliteit in beschikbaarheid (bijvoorbeeld tijdens competitie toernooien) verdient het aanbeveling als u in Den Haag of directe omgeving woont.

 

Salaris indicatie

De salariëring is volgens KNLTB normen. Als richtlijn voor een salarisindicatie van een groundsman wordt een bruto maandsalaris tussen €1976 tot €2742, op basis van een 38 urige werkweek (afhankelijk van leeftijd en ervaring) aangehouden. Dit komt overeen met schaal 5 van de CAO Sport (1 januari 2017).

 

U kunt inlichtingen inwinnen bij de parkcommissaris via park@leimonias.nl

 


Ogenblik a.u.b. ...