Gezelligheidstoernooien

Door het jaar heen organiseren we verschillende gezelligheidstoernooien voor de junioren! 

 

Paaseitjes toernooi: een erg gezellig en druk bezocht toernooi op goede vrijdag met vaak wel rond de 75 deelnemers in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Er wordt met rode, oranje, groene en gele ballen gespeeld. Er worden eerst met zn allen paaseitjes gezocht die verstopt zijn over het terrein van het hele tennispark, daarna wordt er getennist en na afloop krijgen alle deelnemers iets lekkers van de paashaas.

 
Familie toernooi: rond Hemelvaart wordt ieder jaar het familie toernooi georganiseerd. Ieder jeugd lid mag met een senior familie lid (vader, moeder, oom, tante, opa of oma) zich inschrijven voor dit erg vrolijke toernooi. Ieder speelt gemiddeld 3 dubbels in een eigen poultje. Ieder jaar is er een thema. De deelnemers die het beste zich hierin hebben verdiept en uitgedost winnen een mooie prijs !

 
Pannenkoeken toernooi: In September/Oktober is er ieder jaar het Pannenkoeken toernooi. Iedereen kan zich inschrijven. Het deelnemersbijdrage is een inleg van 3 zelfgebakken pannenkoeken per deelnemer. Ook hier worden dubbels gespeeld en worden na afloop de pannenkoeken met elkaar opgegeten.

 
Griezel toernooi: Rond Halloween (eind oktober) wordt er op Leimonias een griezel toernooi gehouden. Het park is op die avond veranderd in een erg eng terrein, waar je vreemde wezens tegen kan komen die ook nog een balletje slaan. Alle jeugdleden zijn uitgenodigd om zo eng mogelijk verkleed te komen, we spelen een paar potjes , hebben enge muziek opstaan en alles is goed eng versierd.

 
IJsmutsen toernooi: Eind januari organiseren we het IJsmutsen toernooi. Voor de enthousiastelingen die zelfs in deze maand nog zin hebben om een gezellig toernooitje mee te doen. De gene met de mooiste IJsmuts krijgt een prijs.  

 
Middelbare scholieren: Iedere Eerste Zondag van de Maand; Zijn alle middelbare scholieren van leimonias van 15 tot 17 welkom om 3 potjes van 30 min te tennissen. Iedere deelnemer mag een introduce meenemen. Gezelligheid staat voorop ! Na afloop kan er ook nog worden gegeten op de club. Fabian maakt dan iets lekkers klaar.  


Ogenblik a.u.b. ...