Leimonias Open Toernooi

Beste Leimonianen en vrienden van Leimonianen en andere toernooispelers,

Het Leimonias open toernooi staat weer online.  Het toernooi is van zaterdag 19 augustus 2017 t/m zondag 27 augustus 2017. Er kan weer ingeschreven worden in dezelfde categorieën als vorig jaar, zie de link onderaan. De enkelspelen zullen weer op actuele rating worden ingedeeld. Het wordt natuurlijk weer uw hoogtepunt van het toernooiseizoen en ik weet zeker dat alle toppers weer mee zullen doen! Een uitdaging natuurlijk.

De toenooicommissie zal weer bestaan uit de uw bekende namen en gezichten: Thomas van Sas, die de dagelijkse wedstrijdleiding op zich zal nemen, Marilien de Vries, Wendeline ten Kate, Oskar Knötschke, Thijs Posthuma en Michel van der Goes. Wij rekenen op een hoog deelnemersaantal, want hoe meer spelers, hoe meer gezelligheid!!

Schrijf u in via toernooi.nl

We hebben een aantal sponsors aan ons weten te binden waar wij uiteraard heel dankbaar voor zijn. Zo zet FreshDeuce ons in de wedstrijdcommissie kleren, en levertI-Tennis de wedstrijdcommissie truien en verzorgt een deel van de prijzen . CHDR proefpersonen.nl is een oude getrouwe. De welkome nieuwkomers zijn BDO en Capital Support.  En we zijn heel blij zijn met de sponsoring van Burgersdijk Tennis, de Leimonias Business Club, het advocatenkantoor van onze voorzitter Tom van Dijk, FDJ | Advocaten, ABN AMRO en Noorduyn Vermeij Van Straalen advocaten.

We wensen u een goed toernooiseizoen toe!

Hartelijke groet,

De wedstrijdleiding

 

 

 

 

 

 

LEIMONIAS BUSINESS CLUB

 


Ogenblik a.u.b. ...