Paaseitjestoernooi 2013


PAASEITJESTOERNOOI

vrijdag 29 maart 2013 (Goede Vrijdag)

Inschrijven tot en met woensdag 27 maart 16.00 uur.

nb.:tot 12.30 uur geen banen beschikbaar voor vrijspelen. Tot 13.30 uur beperkt aantal banen beschikbaar. Vanaf 13.30 uur alle banen beschikbaar.

   
Kuikens  Scharrel,Kippen & Hanen 
 - miniveld -  Scharrels 3/4 baan, K&H hele baan
 - 9:30 registratie  10:00 registratie
 - 10:00 start wedstrijden  - 10:30 start wedstrijden
 - 12:30 einde toernooi  - 13:30 einde toernooi


Het behoeft eigenlijk geen uitleg meer. Het Leimonias Paaseitjestoernooi opent het zomerseizoen voor onze jeugd. Alle jeugdleden die op de basisschool zitten, worden uitgenodigd om mee te doen. Alle oudere kinderen en ouders/verzorgers zijn van harte welkom om te begeleiden en aan te moedigen.

Inschrijven kan via de lijsten in het clubhuis of via de e-mail. Er is een inschrijflijst voor KUIKENS, die op minivelden spelen en er is een aparte lijst voor SCHARRELS, KIPPEN & HANEN en begeleiders. Scharrels spelen op een ¾ baan en Kippen & Hanen spelen van baseline tot baseline. Vraag bij twijfel aan je trainer voor welke categorie je je het best in kunt schrijven.

Middelbare scholieren en ouders/verzorgers kunnen zich inschrijven als begeleiders en helpen met o.a. de uitleg van spelregels, de puntentelling en ter aanmoediging. Begeleiders kunnen zich ook opgeven via de inschrijflijsten.

Wij hopen dat jullie je snel inschrijven en dat het wederom heel mooi weer wordt! Verder rekenen we op het begrip van al onze andere leden voor het feit dat het park deze ochtend bijna volledig in handen is van onze jongste jeugd.

Tot de 29e

De Leimonias JeugdcommissieOgenblik a.u.b. ...