Elektronisch afhangbord

Afhangen

Op Koninginnedag 2011 doet een nieuw elektronisch afschrijfsysteem zijn intrede bij de club. Dit is een nieuw en ander systeem dan het vorige systeem. Dat betekent dan ook dat de schermen er anders uit zien. Het afhangen is echter zeer eenvoudig. Net als bij het oude systeem heeft u uw knltb pasje nodig om af te hangen. Een poster met een korte handleiding voor het afhangen hangt aan de muur achter het systeem.

Duur

De duur van een reservering blijft 45 minuten voor een single en 90 minuten voor een dubbel partij. Een reservering kan iedere vijf minuten ingaan.

Pas Vergeten

Indien u uw knltb pas bent vergeten, dan kunt u achter de bar een pasje vragen ter vervanging.

Ladder

Als u een ladder partij wilt spelen, vraag dan aan de bar om 2 zogenaamde ladder pasjes. Samen met uw eigen pasjes maakt u daarmee van een single partij een dubbel partij zodat u 90 minuten speeltijd krijgt.

Introducé

Indien u met een niet-lid wilt spelen, dan zijn daarvoor aan de bar speciale Introducé pasjes te verkrijgen, tegen een kleine vergoeding.

Speciale activiteiten

Voor speciale activiteiten, zoals toernooien, training, racket trekken, competitie, e.d. worden banen van te voren gereserveerd in het systeem. Dit kan alleen door leden die hiervoor speciaal gemachtigd zijn.

Internet toegang

Toegang tot het afschrijfsysteem via onze website is vooralsnog niet geactiveerd. Mogelijk dat we dit in de toekomst wel beschikbaar maken.

Ochtend Leden

Ochtend leden kunnen met het systeem afhangen tot 12.00 's-morgens.

Vragen

Vragen, opmerkingen en fouten kunnen worden gemeld bij Willem Sluis (tel 06-24541839 of per email).

Ogenblik a.u.b. ...