Leimonias Business Club haalt uit

Vrijdag 13 Maart jl. heeft een delegatie van de Leimonias Business Club meegestreden met ondernemer/tennisers van HLTC De Metselaars, de Berg en Dal Business Club, en de Business Club Thor De Bataaf om de fel begeerde wisselbokaal. 

 

De gastheren en vrouwen van Thor De Bataaf hadden het fantastisch voor elkaar, waarbij gezelligheid de boventoon voerde.  De harde kern van Leimonias Heeren 6, onder leiding van de bezielende trainer/coach en medespeler Mark Paul Burgersdijk (die het zowaar tot de finale schopte...), hebben een blijvende indruk achtergelaten.  Al bij het betreden van het clubhuis vroeg in de avond werd door menigeen gerefereerd aan de sportieve alsook uiterst gezellige reputatie van dit goed getrainde gezelschap.

 

Op alle fronten kregen de toeschouwers waar voor hun geld.  Na een sidderende finale tussen trainer Burgersdijk en pupil Pruijs, moest de eerste, op basis van eerder met het team gemaakte afspraken, het onderspit delven.  De wisselbokaal, tegen de regels in, werd direct geconfisceerd, en was het middelpunt van een zeer nuttige nabespreking de volgende avond, waarvan bijgaand enige fotos’. 

 

Nogmaals complimenten aan Thor De Bataaf voor een strak geleide avond.  De Business Club van Leimonias heeft de collega Haagsche tennis Business Clubs uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van ons eerste team op 30 mei a.s. tegen Amstelpark.  Uiteraard verdedigen wij volgend jaar de bokaal, dus allemaal meedoen!   

 

 


Ogenblik a.u.b. ...