Beken kleur! Familielustrumtoernooi 120 jaar Leimonias op 15 juni 2008

 

Omdat het Paaseitjestoernooi helaas letterlijk in het water was gevallen keken we met spanning uit naar het familielustrumtoernooi. De weersverwachting was niet goed en dat bleek …….vroeg in de ochtend viel het water met bakken naar beneden. Grote plassen bedekten de banen. Maar de zon scheen en het was al aangenaam warm. Alleen dat water …….

 

Geen nood! Groundsmen, bestuursleden, cateraar en deelnemers stroopten de mouwen op. Met pompen, waterstofzuiger, sponzen en de heer Flinkerbusch op de ‘tractor’ werd het waterpark in recordtijd weer omgetoverd tot ons prachtige, 120 jaar oude, tennispark. HULDE!

 

Hoewel overwegend witte kleding mooi en stijlvol is bleef wit vandaag in de kast en maakte plaats voor kleur, veel kleur! Dat bracht originele en verrassende combinaties. Kleurige kleding, vlaggen en ballonnen gaven het park een extra feestelijk tintje. 

 

Toen het toernooi twee uur later dan gepland van start kon gaan waren alle deelnemers  aanwezig. In 11 poules van 5 junior-senior koppels werd gestreden om de poulebekers. Door het handicapsysteem bleef het lang spannend. De zon scheen en Anita (E&A Catering) en haar mensen zorgden voor een goed gevulde picknickmand en verrasten de deelnemers op gebakken eieren met spek.

 

Toen om 17 uur het eindsignaal klonk, waren er 11 poulewinnaars. Ans van Dreven bedankte alle deelnemers voor hun sportieve inzet en reikte samen met Margreet ten Kate de poulebekers uit aan de winnende koppels. De beker voor de meeste gewonnen games ging naar het koppel Van der Giessen, de sportiviteitprijs naar Roeland Vaz Nunes en de originaliteitprijs naar de zusjes Claire en JulietteWareman.

 

Onder het genot van sangria met tapas werd nog wat nagepraat over een geslaagde dag. Door de geweldige hulp van velen kon de vroege stortbui snel worden vergeten en werd het een gezellige familiedag. Hartelijk dank voor de fantastische inzet!

 

Voor een uitgebreide fotoimpressie, zie fotoalbum 


Ogenblik a.u.b. ...