Nieuws

Laatste clubnieuws: Gouden Duim
   (12-10-2017)

 

 

Gouden Duim

De grote Gouden Duim werd met de meeste games door Josephine vd Mortel gewonnen. Voor haar enthousiaste, positieve, betrouwbare en stralende inzet, kwam de kleine Gouden Duim Wendelien ten Kate toe. Van harte allebei!Gouden DuimGouden Duim

(Terug naar boven)


Laatste clubnieuws: Bezoek jeugdleden DC team training
   (13-09-2017)

Davis cupLeimonias was door de KNLTB uitgenodigd om met 25 jeugdleden deel te nemen aan een clinic op de Davis Cup baan aangelegd in de spik splinter nieuwe Sportcampus Zuiderpark.

Bij aankomst vielen we met de neus in de boter door te kunnen kijken naar de training van het Nederlandse team. Robin Haase stond te trainen met Tallon Griekspoor en werden gecoacht door Paul Haarhuis.  Na afloop mochten we met al deze helden op de foto. Davis cupWe kregen een rondleiding door het prachtige sportcomplex en mochten de kinderen achter de tafel plaats nemen waar de spelers na hun wedstrijd zullen worden geïnterviewd door de pers. Vervolgens mochten ze zelf de speciaal voor de Davis Cup aangelegde binnen gravelbaan op voor een clinic. Het was een heel leuke en vrolijke ervaring voor zowel de jeugdspelers als voor de kijkende ouders. Veel dank aan de KNLTB voor deze organisatie en dit mooie aanbod.

Davis cup

 

 

(Terug naar boven)


Laatste clubnieuws: Inschrijving wintertraining
   (17-08-2017)

 

(Terug naar boven)


Laatste clubnieuws: Banen beperkt bespeelbaar tijdens Open Toernooi
   (14-08-2017)

 

(Terug naar boven)


Laatste clubnieuws: Clubkampioenschappen 2017
   (14-08-2017)

 

(Terug naar boven)


Laatste clubnieuws: Leimonias Open Toernooi - schrijf je in!
   (12-08-2017)

 

(Terug naar boven)Ogenblik a.u.b. ...