Nieuws

Laatste clubnieuws: Nieuwjaarstoespraak
   (08-01-2018)

President Tom van Dijk heette iedereen (bijna 110 leden aanwezig!) namens het bestuur van harte welkom. Hij memoreerde dat het een goed jaar is geweest met vele hoogtepunten, waaronder met name het behalen van het 22e landskampioenschap van Nederland en de promotie van team 2 naar de hoofdklasse. Ook in de jeugd werd op heel hoog niveau gepresteerd.

Het park is het afgelopen jaar helemaal opgeknapt. Er is een nieuwe onderhoudspartij geselecteerd (Topcourt) en met hulp van de gemeente Den Haag is een team ingezet in het kader van een re-integratie traject die een enorme opschoning hebben uitgevoerd. Parkcommissaris Hajo verdient daarvoor alle lof.

Het is ook een druk jaar geweest met een aantal zaken die veel bestuurlijke aandacht hebben gevergd. Belangrijkste daarvan waren het vertrek van hoofdtrainer Niels van Hal en het vertrek van onze groundsman Chris Geenemans. Voor beiden is een leuke en goed bezochte afscheidsbijeenkomst gehouden. Niels is opgevolgd door toptrainer Marcus Hilperts, die nu in de zaal traint maar binnenkort ook op Leimonias aan het werk te zien is. De rol van de groundsman wordt ingevuld door Topcourt en Henri de Jong.

Omdat we een bijzonder jaar ingaan, Leimonias bestaat 130 jaar, zal het jaar gevuld zijn met vele leuke activiteiten. De lustrumcommissie is inmiddels gevormd en ook het cabaret staat al klaar. Binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt. Vanwege de winst in de eredivisie mag Leimonias in juni opnieuw de play-offs organiseren. We kunnen uitzien uit naar een geweldig lustrumjaar!

Tom van DijkOgenblik a.u.b. ...