Jeugd clubkampioenschappen 2008

 

fotoalbum.

Verslag JCK 2008

2008 Jeugd Clubkampioenschappen 6 t/m 13 juli.

Het begon zo mooi, de zondag na het Scheurleertoernooi. Scheurleer redde het net voor de buien met de prijsuitreiking. De laatste ballen werden geslagen in de regen.

Zondag startte de JCK. Het begon zo mooi, met zon. Om half 5 begon het te regenen, eerst een beetje en toen meer. De laatste twee partijen konden net niet afgemaakt worden. Dus plannen naar de volgende dag. Maar het hield niet op met regenen. Op maandag regen, op dinsdag regen, en op woensdag regende het nog steeds. Even konden we spelen, en toen begon het weer te regenen. En te regenen tot donderdag half 5. Het miezerde nog een beetje. Met behulp van groundsman Mieke die haar groundsman broek weer aantrok konden we op een paar baantjes spelen. De lessen, nog niet afgezegd door regen dit seizoen, gingen de vierde dag in van geen les. Lotte en Jaimy Joy speelden eerst nog een potje in de regen. Niet handig, Lotte viel. Niet leuk. We speelden verkorte wedstrijden zodat we toch nog wat konden spelen. En weer aten we heerlijke pasta pesto. De balans week volgende week dan maar. En maar doorplannen. Vrijdag, ongekend mooi weer!!!! De zon!!! Wie had dat gedacht. Alle potjes konden gespeeld worden. En niet eens verkort. Zaterdag, de blijheid van de vorige dag verging snel. Het had ’s nachts ongekend hard en vooral veel geregend. Om 10 uur lag het park er verzopen bij. Om half 11 nog een kort maar zeer krachtige bui. De buienradar gaf aan dat het verder de hele dag mooi zou blijven, maar vooral droog. Dus, weer met de hulptroepen aan de gang. Moeder den Hollander ging naar huis om een andere broek aan te trekken. Erik Barentsen nam de voorspons, vader en moeder den Hollander, vader den Heijer, en veel kinderen, moeder Hekker, ze sponsden zich helemaal onder het gravel. Het had zin, want om kwart over 2 hadden de hulptroepen 3 banen droog weten te maken en de eerste wedstrijden konden erop. Nog een vierde baan werd gedroogd, en de leiding kon haar pret niet meer op. Met verkorte wedstrijden, wel erg jammer maar dit was overmacht, konden er toch nog 12 wedstrijden gespeeld worden en was niet iedereen te laat naar huis.

Finaledag, zondag. Prachtig weer en volop zon. Iedereen had er zin in. Wat een finales, wat een lange en leuke partijen, wat veel driesetters! Het was een echte finaledag. Er waren een aantal kinderen die 3 wedstrijden moesten spelen, maar geen onvertogen woord. De ouders sprongen bij met chocola voor de energie en veel water. Wat werd er goed gespeeld!!!  Om half 6 prijsuitreiking, alles was gespeeld op een paar blessures met daardoor walk-overs na.

Dank aan Ans, Antoinette en Wendeline voor de steun achter de tafel. Dank aan E&A catering voor de heerlijke broodjes en hapjes.

Mijn grote dank gaat uit naar de families Barentsen, den Hollander en den Heijer, en veel kinderen, want zonder hun tomeloze inzet was het echt niet gelukt!!

Tot volgend jaar, het was weer erg leuk en vooral erg gezellig en sportief!!!

Margreet ten Kate

Winnaars JCK 2008

JE10

1e Lennard Doodeman

2e David van Rhede

JD10

1e Auke de Jong/ David van Rhede

2e. Alexander Meesman/Toon de Ruiter

ME10

1e. Frederique Vornis

2e Roos Polman

JE12

1e Guy den Heijer

2e Lex Hermann

JD12

1e Lex Hermann/Joost Smeets

2e Philip Busscher/David Okkes

ME12

1e Amber den Hollander

2e Emilie Pronk

MD12

1e Camille Blok/Laura Offringa

2e Nienke Markus/Hannah Woerdman

MX12

1e Emilie Pronk/Rogier Doodeman

2e Isa Polman/David Okkes

JE14

1e Guy den Heijer

2e Michael Thomson

JD14

1e Reinier Riegen/Tijmen Riegen

2e Kaz Barentsen/Daniel Wareman

ME14

1e Jaimy-Joy Knol

2e Inge Buijs

MD14

1e Inge Buijs/Amber den Hollander

2e Noor Schenck/Suzanne de Vries

JE17

1e Simon Rang CLUBKAMPIOEN 2008

2e Stijn Frima

JD17

1e. Boris Naar/Floris van Noord

2e Ruben van der Giessen/Alwin Farahani

ME17

1e Kim Barentsen CLUBKAMPIOEN 2008

2e Cathleen Broersma

MD17

1e Maxime van der Donk/Vera Hollander

2e Noor Huurman/Julie Scheer


Ogenblik a.u.b. ...